Topmenu

Veelgestelde vragen

Zijn er ook wel eens acties met de Mer Marine Pro producten?
Ja, wij zullen regelmatig acties bekendmaken in onze web-shop. Denk daarbij aan kortingsacties, acties met een GRATIS weggevertje, volume acties, GRATIS verzending actie. Al deze acties zijn periodiek en zullen slechts enkele weken gelden. Indien u op de hoogte wilt blijven van deze acties, dan kunt u zich GRATIS inschrijven op de Webshop Acties bij de rubriek VOLG ONS.

Hoe word ik op de hoogte gehouden van noviteiten rond de Mer Marine Pro producten?
U kunt zich GRATIS inschrijven op de Nieuwsbrief. U zult dan regelmatig op de hoogte gehouden worden van alle nieuwsberichten rond de Mer Marine Pro producten. U krijgt dan ook automatisch de Webshop Acties toegestuurd.

Ik wil graag de Webshop Acties ontvangen maar niet de Nieuwsbrief, is dat mogelijk?
Ja, dat is mogelijk. Als u bij de rubriek VOLG ONS alleen uw email adres invult bij de Webshop Acties, krijgt u alleen informatie over de acties en niet de Nieuwsbrief. Als u beide wilt ontvangen dan hoeft u alleen uw email adres in te vullen bij Nieuwsbrief.

Kan ik korting krijgen bij grotere afnames van hetzelfde artikel?
Ja, dat is mogelijk als u volle verpakkingen besteld. Stuur gerust een  e-mail zodat wij uw aanvraag in behandeling kunnen nemen. U ontvangt dan binnen 24 uur een offerte.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?
Ja, dat is zeker mogelijk. Dit kunt u aangeven als u gaat bestellen. Na ontvangst van uw betaling sturen wij u een mail wanneer u de bestelling kunt afhalen bij ons bedrijf in Etten-Leur.

Versturen jullie ook naar België?
Ja, wij versturen ook naar België. In de rubriek Verzending/afhaling vindt u verdere informatie m.b.t. bestellingen uit België.

Hoe worden de verzendkosten berekend?
Alle informatie omtrent verzendkosten én GRATIS verzenden naar Nederland en België staat in de rubriek Verzending/afhaling.

Ik heb na het bestellen en betalen geen bevestigings-email ontvangen, wat nu?
Het komt voor dat de email te vinden is in uw “junk” of “reclame” mailbox. Dit is afhankelijk van uw email account instellingen.

Ik wil mijn bestelling verzekerd laten verzenden. Kan dat?
Dat is niet nodig. Alle zendingen die bij Festec Trade B.V. verstuurd worden zijn automatisch verzekerd.

Wanneer ontvang ik mijn track & trace nummer?
Nadat het pakket bij een depot van DHL is aangekomen ontvangt u een email met alle informatie om uw pakket te volgen.

Wanneer wordt mijn bestelling verstuurd?
Uw bestelling wordt verpakt en verstuurd als de betaling is ontvangen. Op de dag dat de betaling is binnen gekomen wordt uw pakket verstuurd. U ontvangt hierover altijd een bevestiging per email.

Wanneer kan ik mijn bestelling thuis verwachten?
Wij hebben de afspraak met DHL dat er binnen 24 uur na binnenkomst op het DHL depot afgeleverd dient te worden.

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen na de beschreven verzendtermijnen.
U kunt dan even bij de DHL track & trace gaan kijken waar het pakket zich bevindt? Mocht de verstrekte informatie van DHL niet voldoende zijn verzoeken wij u contact op te nemen met onze helpdesk.

Ik heb via directe bankoverschrijvingen betaald, maar nog geen bevestiging ontvangen.
Bankbetalingen worden op werkdagen binnen 24 uur verwerkt. In het weekend vinden er doorgaans geen overschrijvingen plaats.

Zijn de prijzen inclusief of exclusief BTW?
Alle prijzen op www.mer-original.nl zijn inclusief BTW.